Ez oké, amit el is tudok fogadni, hogy ha a befele irányba az Árpád vezértől így van. De kifele bűn. Főleg úgy, ahogy mutattad a mintában. Az meg no comment, hogy ha a "tisztelt" utazóközönség nem képes 3 tábláról "összevadászni", hogy mikor, melyik járat közlekedik. Végülis ezzel "csak" a több utast szívatják, akik kimennek a városhatáron kívülre. (A buszok utasainak legalább fele ilyen.) Hidd el, Józsa nem kis település, hogy mindegy legyen, melyik buszra szállsz fel. Településen belül 700m-1km a megállók közötti távolság.
Nem a betűnagysággal van gondom, hanem a színmegvalósítással. Ami nekünk nem okozhat gondot (bár én határeset vagyok), pl. a rózsaszín és piros közti különbség, az nagyon sok embernek probléma (színtévesztők). Ezekre nem figyeltetek, azzal a megvalósítással, amit bemutattál példaként. Nézd meg újra, és láthatod, hogy a 35E, 36Y között nagyon pici a különbség, és a 36, 34 között is apró. Színtévesztőknek ezek ugyanolyan színek. (Tudom, mert egyik ügyfelem is ilyen problémával szenved, és a szoftveremben muszáj voltam módosítani a színeket - pedig ott sokkal nagyobb eltérések voltak.)
Átláthatatlan az egész táblázat így. Ha már összerakták egy táblába, úgy célszerűbb lett volna megoldani, hogy előbb a 34-es, majd 35-ös, végül a 36-os járatcsalád indulási időpontjai elválasztva jól láthatóan egymástól. Ha már spórolni akarnak...
Egy valamire egyébként jó a táblázat. Lehet látni, hogy mennyire nem egyenletesen vannak elosztva a járatok. :)