Maitréja buddha Creative Commons License 2013.03.01 0 0 2619

Ok.

Szar tulajdonságom, hogyha belekezdek egy soriba, azt darálom.

Megnéztem a Grace klinika 1 évadot, nem birok leállni- de könyörgöm, csak én érzem ugy, hogy a fsz. csajt szájba kellene rugni

egy vasalt orrú bakanccsal?

Nem is tudom, mi a műfaj- szappanopera ?

A koreai lóarc is idegesit sokszor, de az az egyetlen ember az egész kib****tt kórházban aki a munkáját csinálja.

Illetve a Baley nevű törpe.

Az elején elég jó felütéssel indult, gyakornokok kontra nagy hajtás.

De most mi van ?

Az ir manót meghuzták a vizsgán, de ugyanott van mint a többi, de a következő inditáskor már olyan hülye, hogy a budi mellé ül, ez a Meredith nevű bárcás meg ugy járkál, mint doktor Sova meg Yoda mester szerelemgyereke...közben be nem áll a mocskos, lepcses pofája :(

Dagadt néger asszony kell bele (a főnök felesége), a műtősnő ilyet mond az ország legjobb idegsebészének, hogy ő ki nem megy a műtőből, menjen az orvos !!! Olyan életszerű...

Most ott tart a sztori, hogy Dr Gray addig ugatott Dr Nyihahának, amég az hanyatt bszta magát a betonon és beleesett egy 40 méteres jégcsap a beleibe-

és ez a huzott száju ribanc még beszól neki, hogy megérdemelte ! MERT NEM HALLGATTA TOVÁBB A RINYÁJÁT !!!

Holy shit !

Remélem valamelyik részben még a monitoromra is lyukat lőnek egy shotgunnal, ugy képen lövik a szukát...csak ez tart most életben :)