Ugy nez ki megforditom az utvonalat.Corontol indulunk. Csak a buvarkodas csuszik kicsit a repules utan nem lehet merulni 12-16 orat kell varni igy meg lesz az az 1 nap.
Nem foglalok elore szallast tavaly is ugy csinaltuk. Kalibobol mentunk Boracayra es a baratnom tudott a sofor nyelven csevegni aztan mivel egyedul volt filippina a kocsiban felrehivtak a hajo allomason es kaptunk telefonszamot ahol dragabb arat mondtak mire odaertunk mar olcsobb lett. Probald ki hogy a motoros tricikli sincs 20 pesonal tobbe ha nem ulsz fel ra csokken az ara. :) Mink az Ericos House-ban voltunk Boran meg egy hotelban elotte a nevere mar nem emlekszem.
Most is az lesz osszegyujtok egy csomo cimet aztan majd ott keresgelunk.
Nem tudok korabban erkezni csak delutan mert Naga-bol a gep 11-re er Manilaba igy tuti a delutani erkezes 23-an. Mar lehet keson irom de ha Kalibobol repulsz Manilaba nem a Caticlanrol negyede a jegy ara. Csak benne van a hajo allomastol kb. 1.5 ora mikrobuszozas. Ha nincs jegyed a turista kozpontban barmelyk repterre beszerezheted kartyaval is lehet fizetni ha azon mulik.
Utolag tudtam meg ami nekem kimaradt hogy Ilo Ilo-ra is at tudsz hajokazni Boracayrol 4 ora hossza de az nekem sajnos kimaradt keson jott az info. Onnan meg megint olcsobb Manilaba eljutni.
Nekem Coron-El-Nido lesz csak ami huzosabb ahogy a hajozast leirtad sajnos szamolnom kell akkor a 8 ora uttal. Valamelyk nap csak eljutok majd. :) Aztan majd kihozzuk hogy meglegyen minden.
Majd leirom ha talalunk valami ujdonsagot ami nincs a forumon.
Art Cafe-rol van tapasztalatod most El Nidobol? Buvarkodast intezzem ott vagy lehuzasabbak? Nekem ez a kerdes csak meg a szorfozes ami ott erdekes. Vagy majd meglatjuk a motor berlest.