convar Creative Commons License 2013.02.23 0 0 59

"Na ne már, tényleg?:D Pedig már-már ilyen JLo-s alkat még lehetne, az már nekem elég:)))"

Pedig Jessicánál be kell érned ezzel:

http://onlyhdwallpapers.com/wallpaper/women_bikini_jessica_alba_ass_sunglasses_on_all_desktop_1600x1200_hd-wallpaper-726671.jpg

Jól van ez így sztem :)))

"Én sem ismerek egyet se, bár nem is ismerem az öszes színésznőt..:)"

Na jó, de ha lett volna ilyen azt biztos világgá kürtölte volna a média vagyis csak tudnánk róla nem? ;)

"Ez nyilvánvaló, a legtöbben nem úgy ülnek le filmet nézni, "hogy ez egy szar film és ezt most meg fogom nézni":))"

Hát én bevallom, Jesstől már vállaltam be ilyet is, tehát amiről már előre tudtam hogy semmi jóra nem számíthatok :D

"És íme, az bizonyos retros kép! Jó ez! És a pasi a képen a férje?"

Nem nyert :) Ő a férje:

:D

Cash Warren-nek hívják különben.

Am hamár itt tartunk nemtom tudod-e, hogy Cash előtt Michael Weatherly-vel (tudod, Logan a Dark Angelből, tényleg összemelegedtek a forgatás során) is járt, sőt el jegyezték egymást. De aztán 1xcsak mint derült égből a villámcsapás Jess dobta Michaelt. Azt mondta azért mert rájött hogy túl idős hozzá Májkül. De ez sztem csak duma, vmi más lehetett ott.

1x am már Cashnek is kitette a szűrét (méghozzá elég arcátlanul - szószerint, mert telefonon szakított), csak Cashnek sikerült visszakönyörögnie magát :)

Ja, am meg milyen retrós kép? Ez nem az a kép, de mégcsak nem is egy sorozatból való. Nézd csak meg jobban, nem is u.az a ruha. Amit a filmkatra tettem be annak a pántja széles és fekete, ennek meg vékony és drágakövekkel kirakott. Te sem lennél jó detektív :P ;D Mentségedre legyen mondva hogy a stílus, már ami a sminkjét illeti tényleg nagyon hasonló :)

Előzmény: korovjov_100 (56)