gyorimax Creative Commons License 2013.02.21 0 0 2577

Kedves Lastseal !

Azokról a dolgokról most amiről most a téma előjött azokat egyszer már régebbi irásomba megfogalmaztam, akkor félre értetted valami olyant irtál rá, hogy csak nem képzelem , melleg, vagy pdofil.

A lényeg én nem úgy értettem azt. Ha figyelmessen végig olvasod a Jézabel vallása c. tanitását, akkor beláthatod, hogy az mi volt ott az József átültetése, tudta hogy kinek melyik autóban kell majd ülnie hiszen "prófi2 volt Ő is és a "másikak" is. Az monro űgy az kicspta a biztositékot, mert vszinleg többet is tudott Ő arról. A javitgatással meg nem hiszem , hogy kell foglalkozni, a Jézabel vallást olvasva most már világos lehetne az "üzenetközösségek " állapota miért olyan amilyen. "Irta ott , hogy egyszer tönkre tette Illés munkáját, most is megteszi , és az alatt az idő alatt amig leveszi a szinről és visszaküldje ismét Őt, "mint Noé idejében , milyen nehéz volt azt elhinni , hogy jön az eső" , most pedig azt a nehéz elhinni. , hogy Jel,10.7.-nek teljessen a hirnők általi befelyezést emlit, mond az ige, és tudjuk hogy a Prófétához jön az ige, nincs közvetlen kollektiv kinyilatkoztatás , mint tanulhattuk volna. Az Úr 100% -os munkát végez, nem hagy semmit sem fébe.

A modósitásokkal nem érdemes szerintem foglalkozni, ott Ő azt mondta még harmat sem lesz, szerintem az "üzenetközösségek" erre még jöttek rá, hogy még csak harmat sincs, lehet muzsikálni stb, de az Ige azt mondja Ámos 8.11. "Éhség lesz, szomjuság... akkor Isten köteles aszerint tenni.

A kései esőről is volt neki egy igy az Úr, most keresem, hogy melyik tantáson beszélt arró, most tehát szárazságnak kell lennie.

Az Úr áldjon

Előzmény: Last Seal (2576)