Lacc78 Creative Commons License 2013.02.20 0 0 5505

Üdv mindenkinek!

Először is megemlíteném,kb 35 oldal olvasása után,hogy jó kis autó ez,csak sok vele az apróbb hiba.

Gyakorlatilag tele van kontakt hibával.

Na meg az a fránya fojtószelep.....

Olvastam itt arról,hogy sokan nem értik hogy lehet beleugrani egy rosszabb szériába.

Hát kérem nekem is sikerült,annak ellenére,hogy hibakódmentes volt az autó,mikor 1 190 000 Ft-os irányáron meghirdették.175 000 km-errel.

És hogy miért volt hibakódmentes?

Mert mint tudjuk,szépen ki lehet ütni,és a naiv első P607-es vevő,erről már csak akkor szerez tudomást,mikor sorra jönnek ki a hibák!

Az a véleményem,hogy egy 11 éves autóhoz képest nem volt alacsony az ár,azt persze figyelembe véve,hogy újonnan mennyibe került.

Nem egy 700 000-es leharcolt szutykot vettem,nagyjából egyben van az autó,csak hát mégis jönnek sorba a hibák....

Mint már korábban írottam a hibákat,azóta újabbak jöttek,mint pl a kipuffogó kifúj valahol,+dizel hangja lett a motornak.

Az ember idegeivel játszik a kocsi.

Most éppen nem világít az airbag hiba.3-4 napig világit a jobb első lámpám,de akkor meg nem ég,a jobb hátsó....

Nem merem lemosatni a kocsit,mert a hidegben a jobb ajtó nem csukódik utána be,gondolom nem kattan be a nyelv vagy mifene.Nagyon jól tudsz kinézni,egy tárgyalásra menet,öltönyben,kigumipókozott ajtóval.... 

Ez kérem egy kabaré néha!

Az ember indul egy fontos helyre,és 200-as vérnyomással érkezik meg!

Gáboral jó tapasztalataim vannak,mint szerelő nem keltett negatív élményeket.

De sajnos rengeteg munkája van(tudom,ez csak nekem sajnos :)kicsit messze is van,Bp XI-Bp XVI egy laza 50 km.....

Tehát marad a várakozás,és újabb hibák begyűjtése.

Apropó:

Mivel Gábor jelezte hogy a fűtés problémámmal nem nagyon tud mit kezdeni,keresnék egy olyan márkatársat,aki tud ajánlani egy szakit,aki meg tudja oldani a problémámat...

Előre is köszönöm.

A magánvéleményemet olvashatáttok :D