Amit látott, az az Elektronikus szmla csomag "volt" módosítása 2013,04,19-től. Az Alap szmla csomagnál van "volt(?) 4 ingyenes ATM, ami az adott pdf-ben megmaradt, csak mint : "Kedvezményes (korábban: ingyenes) készpénzfelvételek díja saját vagy bármely belföldi ATM-ből..." Ez egyébként ama pdf 5. oldalán, a Bankkártya kondíciók alatt található. Eme felsorolás az Alap-, Magas kamat illetve Diploma szmla csomag tervezett változtatásait taglalja. Amúgy e fájl szerint, ha teljesül a feltétel, akkor minden maradna a régibn.
Tegnap én is láttam ama pdf-et, azonban a délelőtt folyamán "eltűnt". Sőt, továbbra is az adott "régi" csomagok köthetők!
Próbaképp hívtam őket:
Jelenleg köthető az Alap, a Magas kamat.... Az operátor vmi technikai hibára hivatkozott, hogy úgy került fel ama hírdetmény, ami már nincs ott!
Sőt! Elszólhatta magát, mert állítólag a vezetésben van valami vita arról, hogy a lakossági számláknál hogyan tarthassák fenn (meg) a piacvezető (jelenleg a legolcsóbb) pozíciójukat!?
Nyilvánvaló, az ügyfélszámuk megsokszorozódott (tavaly nyáron még 3ezer, idén február elején már 10ezer felett!), s ez az adott ügyfelek által bonyolított tranzakciók után valakiknek az állam felé az adót meg kell fizetni. Ezt elvileg teszik is, most még ők, aztán előbb-utóbb áthárul... De pl. a "ráfázó banknál" is van mindenre adó, de + fix levéti, utalási, stb. díj is. Ha a feltételek teljesülnek, a díj0-ázó csak a szmla vezetést 0-ázza le, továbbá kevesebb fix díjért vehetünk le pénzt csak saját ATM-nél 2x!
Mindegy, úgy látszik "érezték" a hírdetményük negatív hatását, s hamar (nagyon is!) léptek (vissza). Lehet tényleg olvassák e forumot??! :)))
Más.
Ha meg egál lenne a Gránit bank díjai meg pl. a többi multikulti, globálbank díjai, akkor is ők a favorit nálam, mert MAGYAR!
Pl. teszkós krumpli, meg kenyér, meg Value kolbász és tészta kontra piacos burgonya meg pékségi kenyér, meg CBA-s vagy sarki kisboltos kolbi és tészta. Előbbi a hasznot elviszi, utóbbi itt tartja. Előbbi külhoni, utóbbi ellenkezőleg!
Bocsi, ha hosszú voltam, s inkább M A G Y A R vagyok mint túrista!!