convar Creative Commons License 2013.02.18 0 0 46

"Volt egy fürdős jelenete, de nem emlékszem, hogy csupa meztelen lett volna, ha igen biztos lett volna mit témázgatni, de így nem téma."

Pedig a dolog ezen részén nincs mit vitatkozni, ott a videó bizonyítéknak. A filmben különben a 35.-38. perc tájékán van az a jelenet, szal nem deleted scene vagy hasonló.

De oké, téged ez a téma nem köt le, vettem ;)

Akkor neked ez a kép sem érdekes ugye? :) (Az Éberségből van amúgy, és ez CGI ill. mindenféle trükk és hókuszpókusz nélkül.)

http://forum.port.hu/images/hu/posts/2886049.jpg

"Engem az hoz lázba leginkább ha ruha van rajta, és iigen talán én vagyok az egyetlen aki ilyen?:D"

Kössz, ezt jól megkaptam :D Am rosszul gondolod, mert engem meg tul.képpen mindenhogy lázba hoz :D Így aztán tetszik ruhátlanul is, de ruhában is, még akár nagykabátban is :D

Vagy ehhez pl. mit szólsz? Én nem találok szavakat... pedig fel van öltözve :)

Egyem a szivit :D

Egyébként tényleg úgy érzem hogy némileg rossz, vagy inkább mondjuk úgy hogy helytelen kép kezd benned lejönni rólam az eddigi közös fórumozásunk során. Ha u.is csak a meztelen dolgai érdekelnének, vagyis csak mint férfit a nő érdekelne (vagy mondjuk csúnyábban: ha csak a jó sunát látnám benne) akkor gondolj csak bele, minek kardoskodtam volna annyira ezért a topikért? Nekem Jessica sokkal többet jelent annál hogy "jónő". Úgy is fogalmazhatnék hogy nekem nemcsak a kedvenc eyecandym (persze az is), de a kedvenc színésznőm is. Sőt, 1xűen a kedvenc sztárom. (Rajta kívül csak Ayrton Sennáért rajongok ennyire, nála is "egész emberért", ahogy Jess esetében is.) És az emberi oldala is érdekel, mert atéren is nagyon szimpatikus amit csinál, ahogy él. Tehát mint színésznő, az anya és az üzletasszony is. Az egész lénye érdekel.

Az hogy mostanában a cicijeivel jöttem a hszeimben (magyarán pl. ezzel a machete-s témával) az csak azért van, merthát ugye még nem ismerlek igazán, nem tudom hogy neked mit, ill. kit jelent Jess, tehát próbálkozok, puhatolózok hogy hol vannak köztünk a közös pontok, a közös érdeklődési körök Jessicával kapcs. És mivel pasi vagy, gondoltam kezdjük a legkézenfekvőbb témával. De tőlem más irányba is mehetünk, én bármiről szívesen beszélgetek, tényleg. Vagy ha vmi érdekel Jessel kapcs., mondjuk az életéről tennél fel kérdést azt is szívesen veszem. És miután elég hardcore Alba fan vagyok elég otthon vagyok mindenben ami Jess, legyen az bármi tehát jó esetben még válaszolni is tudok rá ;)

Szal tényleg, bármiről, csak rajtad áll. Nekem mind1 mi a téma :)

Előzmény: korovjov_100 (44)