Sziasztok!
Jól írta Y42, hogy igenis vártunk volna valamiféle kárpótlást. Amúgy nem véletlenül írtam úgy, hogy 2 eléggé gáz iroda,mert olvastam én is a Kartago tours utasait is akik pont ugyanerről panaszkodtak. Érdekes a Neckermann neve (ezen a 2 fórumon legalábbis) soha nem jött szóba, amikor vki vmilyen szolgáltatás hiányára panaszkodott, vajon miért?
Sajnos más teljesen hiteles forrásból azt is tudom, hogy a pl a Best mennyire "felkészült" idegenvezetőket alkalmaz, akiknek semmi közük nem volt az idegenvezetéshez, és az utaztatási szakmához. A Karthago-s idegenvezetőröl detto ugyanez a véleményem, vagyis felkészületlenség, és teljes közöny!!!
És újra csak azt mondom, hogy a Neckinél is lehet naggyon jó árakat is kifogni, hiszen 2 éve a Sharmon lévő Baron Resortot sikerült olyan klassz áron befoglalni, hogy azóta is áldom a szerencsém, hogy akkor ezt az akciót megláttam, mivel ez a szálloda a legmagasabb kategóriában van, és egyébként akkor még egyik iroda sem árulta. Idén nyáron pedig 15 napra all inc. szállodába megyünk főszezonban kb 200 ezer/fő árért cakk-pakk (megjegyzem, most jött vki Sharm-ról kinti ETI irodval kb 600 EUR/fő árért, 16 napra) így összehasonlításképpen sem olyan drága ez az ár. Persze utazás előtt pár nappal ki lehet fogni még jó lm árakat, de mi idő szempontjából nagyon be vagyunk határolva, így szóba sem jöhet ez a variáció.
Összegezve, én személyszerint még nem csalódtam a Neckiben. Persze lehet, hogy én a Neckivel kapcsolatban voltam jókor, jó helyen!