Rob 2,7 V6 egyet kell,h értsek Veled! Én se szeretnék megbántani senkit,de ki kell,h álljak emellett az autó mellett.
Lehet,h én is elfogult vagyok,én egyenesen imádom ezt a kocsit! Én nem akartam más autót venni,eszem ágában sem volt,már rég áhítottam erre a modellre. Aki pl-ul egy német tucatautót akar venni,az miért vesz Peugeot hathetest??? A két márka között zongorázni lehet a különbséget. A 607-es nem tucat! Nem jön veled szembe félóránként az úton,de még óránként sem. Ez az autó gyönyörű!!!!!!! Nem BMW,meg Volkswagen, vagy Merci,meg a többi,annál ez sokkal STÍLUSOSABB. EGYÉNISÉGE VAN és épp emiatt bizony sok embernek nem tetszik(nem is nekik való).
Az enyémben most van 138 E km,120-nál volt nagy generál és ezen kívül EGY FILLÉRT SEM KELLETT RÁKÖLTENI!!!! A vizsgán is úgy ment át (ismerős nélkül!!!!) mint a forró kés a vajon,egy fityingembe sem került a vizsgadíjon persze.. Egyedül a kijelzőm sötétül el,de ez már akkor is olyan volt,mikor megvettem.
Senkit sem szerettem volna megbántani,de aki ímmel-ámmal vezeti,vagy megbánta,h megvette,az sztem adja el.
A vételáron pedig tényleg nem szabad spórolni,ha valakinek nincs annyi pénze,azt tanácsolom,h inkább várjon még egy kicsit és gyűjtsön hozzá, nagyon olcsót ne vegyen.