Azzal én is tisztában vagyok, hogy a menetrendet nem ők alakítják, de azt gondolom, hogy az utasaik érdekében biztosan tudtak volna kompromisszumokat kötni a charteres cégekkel, hogy ne legyen egyik turnus sem megrövidítve, és ez valószínű nem került volna olyan nagy pénzbe sem, de mivel mi már befizettük az út felét, vagy egészét, így ránk már nem kellett figyelniük, hiszen valószínűsíthető volt, hogy májusban már kevesen mondják vissza az utat. Undorító!!!! Tudod a mi időpontunk (2012 június 15) már márciusban betelt, nem lehetett erre az időpontra foglalni. Tehát a charteres céggel úgy ült le tárgyalni a Best, hogy mi (is) képeztük hozzá az alpot, akik előfoglalásban befizettünk. Általában az első vagy az utolsó nap valamelyike azért fele részben meg szokott maradni, és ez előttünk, és az utánunk lévő turnusoknál meg is volt. Pl. az utánunk következők az első nap reggelén értek oda, így az teljesen megmaradt. Szóval a váltásba beleeső turnusnak azért felajánlhattak volna némi kárpótlást, mert mi is ugyanannyit (sőt a lentebb irt BF-el szemben dupla árat) fizettünk, mégis kevesebb napot nyaraltunk.
Amennyiben a Best akkor kiállt volna mellettünk vagy legalábbis kárpótolt volna minket, tutira nem veszt el egy csomó utast, akik viszont így soha többet nem utaznak vele. A reptéren amúgy egy pertársaság is alakult, én nem folytam bele, így nem tudom mi lett a vége, de én azt tudom, hogy a Best-el legközelebb akkor utazom, ha sikerül egy olyan szemtelenül jó árat adniuk, amit egyszerűen nem tudnék elutasítani. Tu