altakrisz
2013.02.16
|
|
0 0
469
|
Szándékosan nem írtam ki a nevüket ( 2 eléggé gáz irodáról írtam) mert nem akartam off lenni, de ha így rákérdeztél, akkor a Kartagósok hagytak ott a recepción, ők felejtettek szólni a korábbi indulásnál, és az ő buszuk esett szét! A Best Reisen volt az akivel a 8 nap 7 éjszakára meghírdetett utazás "sikeresen" lerövidült 6 napra:((( Mindezt úgy, hogy februárban előfoglalással befizettük, majd utazás előtt 1 hónappal mikor már nem tudtuk kötbérmentesen visszamondani feltették az indukásokat Mivel mi voltunk a váltás, így az egész évet nézve pont a mi turnusunk lett megrövidítve. És a vicc, hogy a 2 héttel korábban Buy and Fly-on szintén Bestes szervezésű út ami fele annyiba került mint a mienk, pont 8 napos volt, mert nekik pedig úgy ment a gépük!! A mi pénzünket fél évig használták aztán meg jól megszivattak minket :((( ! Egyébként mikor hazajöttünk, írtím egy panaszlevelet aBestnek, és kértem valamiféle kártérítést a megrövidítésünkért, de mindeféle szabályzatra hivatkozva lepattintottak ! És a Best-el történt tavaly az is, hogy szóltak, hogy 2 órával később indul a gép, és a chek in pultnál kapunk ételcsomagot, mivel ez a szabály a 2 órás és az azt meghaladó késések esetén. Igen csak annyira dilettánsak voltak, hogy még kint adták oda a csomagot, amibe ital is volt, na mondanom sem kell, hogy azt 2 perc múlva ki is dobatták velünk, az ellenőrzésnél. Ennyit a Bestről:(((
Erre írtam azt, hogy ezt a fejetlenséget a Neckermannál nem tapasztaltam. |
Előzmény: y42 (466)
|
|