Karuna Creative Commons License 2013.02.07 0 0 36

Természetesen egy ilyen lépésnél bele kell azt is kalkulálni, hogy még prominens emberek is - sőt talán azok leginkább - szeretnek Istent játszani.

Én az ilyenekkel nem szoktam foglalkozni, mert inkább csupán sajnálom őket, mivel még a kétkedés jogát sem adják meg maguknak.

Senkit nem akarok "megtéríteni", mindenki véleményét elfogadom, és a magamét hirdetem azoknak, akik velem együtt ezekben a tételekben hisznek.

Mindent egy felsőbb hatalom teremtett, (mindegy, hogy ki minek nevezi), beleértve az ezoteriát is, tehát kár vitatkozni olyan dolgokon, amiknek a cáfolatára sincs bizonyíték.

Az én tapasztalatom szerint (15 éve követem) az asztrológia működik, a sorselemzés segít végigjárni az utat, melyet az inkarnációnk során kitűzünk mgunk elé, de sok esetben az önismereteünk hiányában letérük róla, és boldogtalanná válunk.

Vágó István akkor kezdte el támadni az ezoteriát, mikor csillaga hanyatlóvá vált, és ezt találta elég "polgár pukkasztónak" ahhoz, hogy ideig-óráig még magán tartsa a figyelmet.

Jósolni nem szoktam, az asztrológia nem arra való, arra ott a Tarot.

A horoszkóp sorselemzést és önismeretet ad. Ezt vallom, és ezt bizonyítani is tudom.

Ja és működik a karma is!! :))

Előzmény: babayi (34)