T25
2013.02.07
|
|
0 0
6379
|
na mielőtt ezt olvastam volna már én is irtam .igen itt látszik hogy ki is lát bele a folyamatokba. én nem is akarok beleszolni eztán szemmi ilyen vitás dolgokba. had épitse be a difi müvet a két hid közzé és majd meglássa az eredményt . a fönököm mindig azt mondja mikor látom hogy valaki rosszul csinál valamit és szólni szeretnék hogy :CSITT MAJD MAGÁTÓL RÁJÖN TANULJON MINDENKI A MAGA HIBÁJÁBÓL . ja igen a niváról meg annyit hogy már 8 éve tulajdonosa vagyok egy 96-os évjáratu 1,7-es nivának szokszor cseréltem már féltengely csuklókat hátsó gardán kereszteket. és voltam benne már párszor . nem álandó 4*4 a kis karral lehet be ill ki kapcsolni a nagyobb karral pedig nyomatékosabbá tenni az az lasitani. de nagyon egyszerü a dolog. az egyik elsőkerekeket meg kell emelni betenni sebességbe a váltót. és megpróbálni hogy a megemelt kereket el lehet e forgatni ha a kiskart előrre nyomod akkor simán forog a kerék ha hátra húzod meg se mozdul. ha álandó 4*4 lenne akkor a megemelt kereket nem tudnád forgatni ha sebességben van a váltó. igy van ? |
Előzmény: Gokartos (6347)
|
|