Gokartos Creative Commons License 2013.02.05 0 0 6307
Nem kellemetlen a modorod!Minden hozzászólásra szivesen válaszolok!Igen jól veszed ki a szavaimból kevesebb üzemanyag és kevesebb levegő!Én ezt a megoldást tavaly július vagy augusztus óta használom azóta rengeteg kertet kiszántottam az ősszel meg azért elég sokat mentem vele és a motorhoz még nem kellett nyúlnom,még a gyertyát sem kellett kicserélnem!A motor mintmár írtam a szokottnál jobban nem melegszik és az elzárt levegőszűrőnek köszönhetöen nem annyira szegény a keverék,tehát nem jár levegősen!Teszek fel énis egy kérdést:A mérnökök annak idején miért nem számoltak azzal hogy majd valamikor a Pannonia motorkerékpárból majd kiszerelik a blokkot és külömböző építésű háztáji kistraktorokba beépítik és miért nem gyártottak hozzá kiegészítőként turbó hűtést!?Annak idején a mérnökök kifejlesztették a karburátort a motorkerékpárhoz a fúvókákkal eggyütt amitől el lehet térni igaz nem drasztikus módban!Lényegében ha megnézed a többi motorkerékpár karburátorait mint például a Simsonét ott is eltudsz térni a gyári összeszereléstől,mint fúvóka,mint úszószint tekintetében és attól függetlenül ugyanúgy működik a motor!
Előzmény: Lki1 (6299)