ath Creative Commons License 2013.02.05 0 0 169

simán lehet, hogy én vagyok a hülye, de a váltókat sok esetben különböző márkák kocsijaiba is beteszik. utánanéztél, hogy ilyen esetben is uazt az olajat javasolja a két, egymástól független autómárka?

szerintem ez egy kicsit megint túlaggódás. fontos, hogy megfelelő legyen az olaj, nagyon is az, nem töltenék én sem valami akciós nevenincs lét a kocsimba, de a prémium szegmensben, ha minden karakterisztikája megfelel, akkor mindegy, hogy milyen olajat használsz. castrol, liqui moly, selenia nem lehet rossz minőség.

nem hinném, hogy a nissan saját olajkuttal rendelkezik, saját finomítóban finomít, kísérletezik és fejleszt, külön a saját motorokhoz, egyszerűen átcímkéz egy megvásárolt terméket és a meghosszabbított garancia címszava alatt megfizetteti veled a prémium árat egy minden bizonnyal jó, de nissan címke nélkül 30%-kal olcsóbb termékért, aminél (szintén tapasztalat) még sokkal jobbat is vehetsz. a bmw pld castrolt ajánl. ők nem fejlesztgetnek olajat?

olyan egy kicsit ez, mint az, aki esküszik arra, hogy a shell 95-ös benzinnel jobban megy az autója. megsúgom a shell 95-ös is a mol finomítóból van, ahogyan (ha jól tudom) az ömv-n kívüli minden magyarországi benzin.

Előzmény: ŰTH (166)