Top 66 Creative Commons License 2013.02.05 0 0 53572

Kértelek hogy ezt fejezd be .Utolsó kérés,mert belekezdek a mondókámba és akkor nagy baj lesz. Ezzel csak magad alatt vágod a fát!

Csak  egy kis töredéket írok most.

A lényeget nem érted.....a palánk meg se lenne,ha én nem pakolom és nem segítek elhozni a Treff centrumból, ahol lefoglalták a tartozásod miatt. Ugyanígy küzdöttem azért a rohadt palánkért már a Népligetben is!

Akkor a te pakolós fiúcskáid hol voltak? Sunnyogtak és féltek,rám hagyták az egészet!Egyébként tényleg nem túl sokat pakoltuk a palánkot, ezt elismerem. Paraszt is szoktam lenni a pályán, ezt is elismerem. De!Tudom hol a határ és ott mindig megállok!Veled ellentétben!Nem tudok róla,hogy olyan sérülést okoztam volna, hogy a játékos, aki ellen szabálytalankodtam, nem tudta volna folytatni a játékot!17 év alatt!Ez a nem mindegy. Nem csak nekünk kellene tisztelni a játékosokat és edzőt,hanem fordítva!Nekünk is igényünk lett volna erre!Mi az elején megadtuk a tiszteletet,de sajnos ezt te nem viszonoztad felénk,sőt sokszor megalázó, kellemetlen helyzetbe hoztál fiatal embereket és minta családapákat. Sajnos ez neked eszedbe se jut,mert önző vagy és sunyi. Elmondanád  hogy lehet úgy csapat találkozót összehívni,hogy a csapat legfontosabb játékosait nem hívod meg?(Nem magamra gondolok)Micsoda mocskos sportszerűtlen dolog ez!Azok a játékosok sokszor a vérüket adták a csapatért,megsérültek,volt hogy dolgozni se tudtak  meccs után. Azért,mert tudod a véleményüket és az nem ugyanaz mint amit te hallani akarsz, inkább nem is szólsz nekik. Te aztán becsületes demokrata vagy!Egyébként az eredeti aresból hányan voltatok ott?Ott volt vagy 5 ember, a maradék pedig, akinek esetleg szóltál, arra sem méltatott, hogy elmenjen. Tudod lehet hazudozni és másra terelni a figyelmet,nem tudod leplezni magad!Érdekes, állandóan az én viselkedésemet mondogatod,miközben te edzőként verekedni akarsz a bírókkal,nézőkkel,úgy kell lefogni. Összeverekedsz a játékosaiddal és akár a szüleivel is. Megvered a bírót,mert az kéri a pénzét tőled. Összetöröd a berendezést, mások tulajdonát. Soroljam még?Ezek egy részét a pálya közelében,más részét  már a meccsek után tetted!Pályán kívül se tudsz ember lenni!Azt gondolom,hogy én megérem a pénzem a pályán,sokszor sportszerűtlen vagyok,de legalább annyiszor sportszerű. Ha kell, az ellenfeleimnek is igazat adok, bármilyen fórumon. A csapattársaimat pedig, veled ellentétben mindig védelmem alá vettem!Mindegy, hogy milyen szintű  játékos volt,akkor is megvédtem. A pályán kívül pedig minta ember próbálok lenni,ami legalább olyan fontos.

Más előtt meccs közben vagy akár egy beszélgetésnél nem túrom az orrom, nem rágom a körmöm,nem köpködöm azt el,nem vakarom a tökömet 1 percenként,nem vagyok 2 hete hordott foltos, büdös ruhában,nem zabálok  és iszom „műcolát” és nem  nyammogok beszélgetés közben, vagy meccs megbeszélés közben a másik arcába. …Remélem magadra ismersz  a fenti sorokban!

Csoda, hogy megtudtunk idáig maradni egy ilyen ember közelében. Ez is a mi jóindulatunkat és emberségünket dicséri. Mások szóba se állnak egy ilyen emberrel. Lenézik és lebecsülik. Persze mindezt még talán el is nézhetné bárki,ha intelligens, jellemes ember lennél,olyan aki tudja hol a helye és másokkal jóindulatú és becsületes!

Egyébként jobb ha tudod, sok kulturált  floorballos   ember van,azért mert ezeket ők eddig neked  nem mondták,mögötted mindig is beszélték,sőt még ki is nevettek..Végre van valaki aki őszinte és megmondja ezt neked,hátha észre se vetted idáig. Látod megint segítek ,végre tudsz ezen is változtatni.

Na jó egyenlőre befejezem,de ha kell folytathatjuk tovább az eszmecserét.