Sziasztok, hát ez is egy KTM tapasztalat:
A törökbálinti KTM szalon hirdetett egy 250EXC t. Hétfőn telóztam, hogy megvan e, el tudják e rakni nekem csütörtökig? Igen, persze, hogyne ! 15 percig beszélgettünk mit tud mit nem tud stb.., kedves fiatal férfihang, nem kell semmi, csak menjek. (Tel számomat kijelezte) ... Szerda: Teherautóbérlés, szabi kivétel másnapra stb, csütörtökön indulás... Odaérek (110 km), széles vigyorral az arcomon belépek a szalonba, majd "az EXC ért jöttem" után közli velem egy idősebb "úr" , hogy az bizony elkelt ! Eeelkeeelt???? Hiszen 3 napja beszéltem valakivel, aki megígérte nekem hogy elteszi a motrot ! Ne szívassanak már !!! Hát ők sajnálják, tegnap elvitték, "itt bizony nem tesznek félre senkinek semmit"..."mit képzelek hogy előleg nélkül ilyet akarok! " , "mehetek ahova akarok" szöveggel elhajtottak !!! Brutál ! Egy KTM szalon. Nem Farkas Gazsi Ózdról, hanem egy hivatalos KTM szalon ilyet megtesz !
Köpni , nyelni nem tudtam ettől a pofátlanságtól. ! Na és persze én éreztem magam szarul, mert "lehetett volna annyi tapasztalatom, hogy utaljak előre pénzt" dumát szajkózták belém a kijáratig ... Utaltam volna én, de nekem egy KTM szalon megígérte hogy elteszi a motrot 3 napra, nem kell semmit utalni. Hát ennyi ???
A napot motor nélkül és 40 ezer Ft mínusszal zártam, igen jó hangulatban...
Senkinek nem ajánlom a törökbálinti KTM "szalon" t.