Az autó elektromos rendszere (generátor, akku, fogyasztók) teljesen rendben van, többször is ellenőriztettem. Itt sajna alulméretezettség forog fent...
A menyúló / szakadni készülő vezérműlánc - a szerviz szerint - csak hidegen indítva okoz hallható/látható tüneteket, a motor bemelegedésével a zaj/füst eltűnik. Szerintem amúgy a vezérműlánc az erő/nyomaték átvitelében nem játszik szerepet, csak a szelepvezérlésben. Az erőátvitelben gumis ékszíj(ak) van(nak). Nekem ez (illetve ezek egyike) repedezett meg.
Térképet találsz a guglival, ha beírod, hogy Nissan navigáció frissítés 2013...
Nem tudom pontosan mit értesz 3D fromán. Ha a megdöntött nézőpontot (birdview), akkor arra van lehetőség a térkép menüben, de ha 3D-s épületmodellekre vágyakozol, akkor csalódni fogsz. A navigációs szoftver sajnos nem frissíthető (ellentétben pl. a Renault hasonszőrű, térkép szempontjából teljesen kompatibilis rendszerével).
Mondjuk nekem igényem sincs az iGo játékrpogramos 3D-s épületes felületére. Szerintem a Pathfinder OEM navigációja sokkkkkkal áttekintetőbb/használhatóbb/jobb az ájgónál. A telómon van ájgó is, úgyhogy van összehasonlítási alapom.Játszani biztos jobb az ájgó, mert csili-vili, de ha "csak" oda kell találni valahova, akkor arra az egyszerű térképi megjelenés sokkal alkalmasabb. Viszont: az ájgó térképe verhetetlen. Épp ma mentem egy helyre (új parcellázású rész Sasadon, vagyis Bp XI. kerületének egy részén), ami a gyári navi 2012-2013-as térkép DVD-jén még nincs rajta, de az ájgó már ismerte. Úgyhogy ma pl. kénytelem voltam ájgózni...