elektrofish Creative Commons License 2013.01.26 0 0 12209

Jó Doktorom!

Megértelek, de kérlek te is tedd ugyan ezt!

Tudom, hogy erről a balhés történetről sokkal több infód van, mint nekem-nekünk !   Velem mindkét érintett a haverságon kívül, privát dolgokban is maximálisan rendes volt! A fórumokon leírtakból, pedig az átlagolvasónak csak az jön le: egy állítás-egy tagadás!!! Az általad felhozott nagyon szomorú példával kapcsolatban csak annyi jutott eszembe, hogy szegény Hakát többen, sokszor , sőt nagyon sokszor kapacitáltuk, hogy forduljon szakemberhez!!!   Így utólag egyetlen megoldás lehetett volna, és akkor valószínűleg a mai napig köztünk lenne, ha valaki fizikai erőszakot alkalmazva elcipeli a kardiológiára!!!  Felvállalja valaki ennek az ódiumát??  Visszatérve a jelenhez: biztos vagyok benne hogy egyik „peres”-fél sem hajlandó meghátrálni!  Mit kellene tennünk??  Összeveszni olyanokkal akiket ez idáig barátként tartottunk számon?? Egy embernek -egy a párja… megoldják!!  Természetesen mindannyiunkak kötelessége/érdeke hogy ez a háborúság mielőbb, és békében befejeződjék , hogy az idei szezonban is  sok szép túra napot tudjunk újra eltölteni együtt….!!! Amennyiben a konkrét konfliktus megoldására van használhatónak tűnő ötleted, természetesen számíthatsz rám!!   Ezen kívül pedig valahogyan ki kellene védeni az ide nem tartózó, kárörvendő, közösségbomlasztó hozzáugatásokat!! Természetesen nem cenzúrázásra gondolok, hanem az ilyen egyéneket nézzük mán levegőnek, úgy testületileg!! Mivel  ezek a kéretlen hozzászólók  általában  valamilyen önértékelési problémával küzdenek, (pl: apró nemi szerv, fitymaszűkület, a túlzott intellektuális tevékenységtől selymes bőr a tenyéren, feltűnési viszketegség, állandó szereplési vágy, stb..)érdeklődés híján előbb utóbb  más játszóteret keresnek maguknak….                                                  Remélem barátságunk hajóján nem üt léket ez a fránya jéghegy!!

Szeretettel ölelünk:  Gyula (a villanyállat), Éva (az állat-né) a gyerekeket már nem is merem ide írni…

A Királyfiat is pusziljuk!!

Ui: Most olvasom Dottóre.V hozzászólását  nagyon plasztikusan vázolta a helyzetet!!

Előzmény: doktor4 (12196)