Törölt nick
2013.01.24
|
|
0 0
5388
|
Sziasztok!
Nem tudom kinek hol rossz mármint helyileg a keskeny monocrom kijelzője de van egy jó szaki ezeket elvileg (baráti áron) tudja javitani ,Sógorom Saab 9,5 ében is ilyen gondok voltak ,tizen ezer ft ért megcsinálta a szaki.Budapesten :
a pontos cím délután itt. Egy pesti márkatárs megpróbálhatja ,megmutatja megnézik éa ha működik a szakiból gazdag embert csinálhattok.( én szerencsés vagyok az enyémben szines nagy van .igaz az is beteg mert Mate köldött nekem egy cd-t a navigácóhoz ,működött is egy darabig ,mde most azt irja ki hogy CD rom fals nem tudom hogy a lemez vagy az agya halott !! ÖTLETE valakinek ?Már már kezdem feladni igaz hogy van az autóban egy MIO C 720 komplett európa rérképpel+egy telefonkihangosító funkcióval és az müködik ,igaz van gyári telefon az autómban de ahhoz egy vodás kártya 5000 ft +a 2500ft havidíj .ez tul sok ha megtudom oldani a GPS -szel !
A gép 2,2 HDi a fogyasztás ahhoz képest amit a gép tud elenyésző.Mindent összevetve ,nyáron klima ,télen melegítés város .autópálya átlag 7,2 liter.
Üdv |
Előzmény: lazy g. (5387)
|
|