értem nagyjábol kapizsgálom a lényeget:)
ahogy visszanéztem a képet jobban megnézve jól látom a féltengelyek felett van a "két alposvas" alatt? a váltótengely?
mert he igen akkor ebböl az állásbol a kép alapján "olyasmi megoldás mint a trabanté?"
na avval egyszerű a dolog ,ha olyan amire gondolok...
van ugye a "tervben lévő" tűzfal...
onnan vizszintesen egy tengelyt aminek vége meghajtva(mint a trabié)
azt a kapcsolókart ami a váltót működteti két helyen "perselyezni... " vagy csődarab bármi.. csak hogy ne mozogjon mindenfelé csak tengelyirányba és forditani lehessen (mint a trabiét)
és a végére pedig egy valamilyen vasat fixre ami mozgatja a váltón levő tengelyt :)
a tengelyre pedig... Na a legegyszerűbb ha olyasmi megoldás mint a trabié akkor megoldható hasonló elven a működtetése is :)
(a 2T trabit tudtam előre hozni) ahhoz tudom az alapján a kép alapján hasonlitani a váltó kapcsolási megoldását
annyi hogy ennél a tengely nem előre hátra van üresben hanem jobbra balra :)
Remélem tudtam segiteni ha mése akkor közösen szerintem kiagyalunk valami jó megoldást:)
Na igen épit az ember mindig alakit :)
és vagy jó vagy nem ha jó akkor lehet tényleg nem fogja használni az életben mire elkészül ha meg rosszat épit tuti szüksége van a gépre... "magambol kiindulva" mondjuk annyi különbséggel,hogy jó gépet még nem épitettem