Átadják a "falábú fiúknak" a stadiont aranyból?
A stadiont 2017-ben tervezik átadni, más tészta. Persze ettől még sz*rakodhatnak vele annyit, mint a villamossal, és fognak is :)
Aki az útvonalán él, az mind már most utálja a 2-es villamost, így még az is lehet, hogy a többség bojkottálni fogja...
Nem lep meg. Nekem sem tetszene, ha a 31-es és a 32-es likvidálása miatt nem lenne megközelíthető a Segner tér, a buszállomás, a Csapó utca, Kossuth utca, stb. Ezért kéne ésszerűen tervezni a menetrendet, és nyomokban meghagyni a tömegközlekedést. A 12-est azért, hogy érintse a Segner teret (az útvonal majd átalakításra szorul, hogy a Bethlen - Hatvan utca felé közlekedjen), a 15-öst pedig azért, hogy a Burgundia utca környéke legyen kiszolgálva.
Meg ugye ott lesznek a főutcai rendezvények, majd lehet gyalogolni a Plázától a Városházáig.
Térképen nagyon szépen fest ez igaz, de Debrecen és Józsa közt egy vágány van, így egyszerre csak egy tuja tud haladni.
Tényleg csak térképről láttam, de gondolom, lehet javítani valamit rajta. Ha más nem, a régi módszerrel, kitérőket kell építeni.
Azon kívül mint már írtam, Józsa két pontja 9-10km körüli a különbség. Mivel teszed meg? Helyi busszal? Hol áll meg?
Felsőjózsa és Alsójózsa között közlekedhetne újra "helyi" busz, mint a Volán idejében. Ha a Hajdúszentgyörgy megálló nem használható, akkor a Józsa megállót kell átalakítani. El is lehetne tolni a megállót a Bocskai útig, így a 36-osról, és a leendő új viszonylatról át lehetne szállni.
jelenleg egy kocsi járkál, és az is kong az ürességtől, miközben a nánási, böszörményi buszok dugig vannak...
Ez köszönhető annak, hogy a tiszalöki vasútvonal úgy lett átalakítva, ahogy. Ha még meglenne a Kisállomás, más lenne a helyzet. De ha már ez jutott nekünk, ezzel kell együttélni. Megálló Nyulasnál, közel a 10-eshez és a 11-eshez, néhány viszonylatot meghosszabbítani odáig; Határ út - Vincellér utca összekötése, tömegközlekedéssel, új vasúti megállóval. A jelenlegi Tócóvölgy megállónak a világon semmi értelme.
Ha viszont az 1-es vonalán közlekedne 10-20 percenként egy "HÉV", máris elérhető lenne Józsáról a TEVA, a Klinikák, a Nagyerdő, a Pláza, a főutca, és a Nagyállomás. Gondolom, busszal is azért utaznak többen, mert több létfontosságú helyet érint, mint asenki földjén közlekedő vasút.