kibicke78
2013.01.17
|
|
0 0
3378
|
Üdv!
Átlag olyan nettó 140-et kapok (plusz a 22 családi pótlék) Az Erstés lakáshitelünk most rögzitéssel 47 ezer plusz 20ezer Fundamenta, mert ltp kombinált. Ezen kívül van egy kimerített Joker hitelkártyám ami miatt 10ezret vonnak le. Meg van szintén kihaszált 200 ezres folyószámlahitelem... ennyi látszik a bankkártyámon, meg a kábeltévés 7ezeres számlát szedik még csoportos beszedéssel. (Ami esteleg sajnos látszódik még, hogy van egy személyi hitel a nevemen (30 ezres törlesztővel) de azt nem tőlem vonják. De gondolom az új rendszerben ez látszik...)
A fedezethiányaimmal annyi van, hogy a hitelemet 15.én vonnák, de ez elcsúszott és mindig csak a következő hó elején a fizetéskor sikerül nekik. A többit azt szokták tudni általában. A hitel az mondjuk pont ezek miatt kellene nekem. Kiváltani a hitelkártyát, utolérni magam a lakáshitellel. Az Erstenél próbálkoztam, lévén náluk van mindenem, be is fogadták, a csaj kiszámolta, hogy a (hitelkártya kiváltással együtt) tud a rendszer adni kb 500ezret, de a központból visszadobták. Gondolom elsősorban a lakáshitelcsúszás miatt. De ez így 22-es csapdája, mert nem tudom utólérni magam...
Szóval próbálkoztam az Ersténél, meg telefonon a Citibanknál, de ott sem bíztattak, bár most így leírva és elolvasva meg is értem. :) |
Előzmény: bankvilági idegenvezető (3377)
|
|