Hát ööö, ha lesz időnk akkor csinálunk rá uj áttétet. Az eredeti az 4/44 és baromi lassú, most megcsináljuk próbaverzióra 1:2 höz, a difi meg a váltó ugyis vesz még le belőle bőven.
Szereztem fogaskerekes lendkereket, már csak egy működő polszki vagy olyan hajtású más önindítót kell szereznem és nem kell ráncigálni.
Mondd csak, azt nemtudod hogy a másik mocin hogy lett lyuk a kihajtás fogaskerék mellett? :o) Mert szétszedtem félig azt a mocit is, hogy kipofozom és kicserélem, mégiscsak több pacivan benne, de ahogy forditgatom, hát fojt ki az olaj, mert szét van verve ott egy kis részen. Elszabadult a harditrcsából a csavar? Egyébként sikerült hozzávaló hengerfejet is taálni, ugyh menne az, csak kár hogy a főtengely menet is szét van darálva, így nehéz rátenni a lendkereket... :o( Többek közt ezért is a saját motor van a gépen egyenlőre.
A pedálokat is átépítettem, ahoz képest hogy életembe nem csináltam ilyet nagyon jó lett, de nincs elég hely a fékpedálnak így sem, ugyh megint új helyet kell keressek. Legszivesebben levágnám az egész váltót róla és előrébb raknám, h legyen helyem, csak akkor hosszabb gardán kellene a difihez, meg sok meló lenne vele ugyh egyenlőre hanyagolom.
Ja már szereztem ekét is, nem is egyet, hanem 4-et :o) 2 jobbos lovasekét meg két barkács balosat is adott hozzá a kolega, mert neki utban volt. Krumplitöltőnek akarta megcsinálni, hát majd én folytatom amit elkezdett, ugyis kell tavasszal árokásó a sövényemnek.
Szereztem rá egy dutra motorháztetőrészletet is, alig van benn anyag úgy szétedte a rozsda, de pár réteg festék majd összetartja, már csak egy szép hűtőrács kéne az orrára, de még hirdetve sem igen találok, netudom hol kellene keresni.