Törölt nick
2013.01.16
|
|
0 0
40
|
Kedves Puszedli07!
Nekem voltak hasonló tapasztalataim. Nem a karomon, hanem a combomon mentem át hasonló tesztelési folyamaton. Próbáltam mindent, a felsoroltak közül a Dove enyhítette, mellette kentem Baba testápolóval naponta kétszer. Igazándiból nem oldotta meg de legalább nem viszketett állandóan. Aztán én sem akartam bőrgyógyászhoz menni így elkezdtem utána olvasni. Ugyebár a bőr a legnagyobb szervünk így nagyon nem mindegy mit kenünk magunkra. Rájöttem, hogy ezek a bolti szappanok testápolók tele vannak vegyi anyagokkal. Aztán kerestem olyan szappant ami csak természetes anyagot tartalmaz. Találtam egyet ami csak ganoderma kivonatot és pálmaolajat tartalmaz. Elkezdtem azzal fürdeni, ahogy javasolták pár percig magamon hagytam. Nem hittem el, de körülbelül egy hét után puhulásnak indult a bőröm és sokkal jobb lett. Azóta ezzel fürdök és nincs száraz bőr problémám, továbbá öcsém ezzel mos arcot, neki meg a pattanásait tűntette el. Nem akarok reklámot csinálni itt, mert már törölték hozzászólásom miatta, de ha felkeltettem az érdeklődésed írj e-mailt és küldök több infót: gyogykavebp@gmail.com |
Előzmény: puszedli07 (37)
|
|