Ez így van egyetértek :)
hát nem könnyű a barkácsoló élet de ,hogy fogalmazzak:)
megéri mert látja az ember és tudja ,hogy saját maga mire képes :)
Eicher? :)
német kistraktor? :)
nekem Hanomag van :)))
jó gépek a német kistraktorok is csak alaktrészt én még sehol nem találtam ,hozzá ...
vagy ha van is akkor baromi drága...
de viszont példaképpen nekem jelenleg önindító gondom van a hanomaggal (nem tudom mennyi a felújitása) de képek alapján keresgéltem :) egy hirdetést találtam is és a Multicar M25 önindító (irtam az eladónak a mai nap folyamán és készségesen válaszolt is :) méretei olyan értelemben megegyeznek,hogy a felfogatás,fogaskerék átmérő,fogszám,pajzsperem minden megegyezik csak hoszabb 30mm-el :s de viszont egy kis agyturkálással, megoldható a fésűs olajszűrőnek ki kell vezetni két csövet és elfér a multikár öninditó ,a másik gond vele,hogy a szerelési oldala a multikárnak pont ellenkező mint a hanomagé,de viszont a forgásirány megegyezik ebböl adódik hogy a hanomag szerelési oldalára behúzótekerccsel lefelé be tudom rakni :))) van annyi hely :)
annyi ,hogy egyenlőre csak érdeklődök(anyagiak) az önindító felöl ,hogy mégis mié-jó rá még mert gyárit szentem nem igazán kapok rá... akkor még a DEUTZ kistraktorét néztem ,akkor a Lombardini önindító (rába 15 kísértetiesen hasonlit bár méreteit annak nem tudom )
én is csináltam hozzá utánfutó húzót és 3. ponot is :):)
utánfutó húzó 3.pont

mert a gyári vonópadja ilyen (nem volt meg :s) fáj is rá a fogam :D de lehet barkácsolás lesz a vége :) egy kis vasanyag és logika kis kazánlemez, szerintem megoldható lenne :)
Icipici utánfutómmal szerelvénybe :D

itt van a gyönyörűségemröl pár kép nyáron raktam rendbe:)
Ilyen volt:

és ilyen lett:)

elnézést hogy nem épitett traktor de van rajta alakításom :)))