convar Creative Commons License 2013.01.12 0 0 28

"Szerintem, ha eddig nem tette meg a jövőben már miért tenné?:) Férjezett kétgyermekes anyuka, biztos anyagi háttér, ha csak ezért kapna a jövőben munkát, akkor lehet nem látnák többé."

Annak én sem örülnék, ha a továbbiakban csak "ilyesmikkel" keresnék meg.

Mert egyetértek, egyébként ez tényleg akár azt is jelenthetné hogy akkor teljesen befejezi a (már am is meglehetősen háttérbe szorult) filmes karrierjét hiszen valóban nincs anyagilag rászorulva, hogy ilyeneket vállaljon.

Am mint mondtam, én sem várom el tőle hogy meztelenkedjen filmekben, tiszteletben tartom ezirányú döntését. Csak azt mondtam, hogy azt is el tudnám fogadni ha vállalna, hisz a meztelenkedésben alapjában véve nincs semmi rossz, ha az művészi módon van megoldva ill. ha a forgatókönyv indokolja.

Lásd pl. Charlize Theront, ő többx is levetkőzött már filmben, vagy ott van Monica Bellucci, aki meg szinte minden 2. filmjében megmutatja legalább a cicijeit. De Kate Winslet is dobta már le a textilt, nem is 1x. Mégsem tekintik őket k.rváknak, ellenkezőleg, elismert, megbecsült színésznők hiszen az álszenteken kívül mindenki tisztában van vele hogy ezzel a szakmával adott esetben ez is velejár.

"Milyen nagyajkakról beszélsz?:D"

Nemá, tudod, vannak a külső női nemi szervek, azon belül a szeméremajkak, azon belül pedig a nagy- és kisajkak. Dehát tényleg neked magyarázzam aki a HUSZból jött? ;D

Am ha akarod, összeszedhetem Jess összes villantását ill. "hot" jelenetét. Úgy értem azokat amikkel vagy készakarva, vagy "véletlenül", de valóban mutatott is vmit. Pár filmről, ceremóniafotóról ill. stúdiófotóról van szó, szal nem egy széles lajtstrom különben, hiszen feljebb erről tárgyalunk hogy alapjában véve nem preferálja az ilyesmit.

És inkább ide szedném össze mint a portra, elvégre a porton lányrajongók is vannak akik nem biztos hogy feltétlen díjaznák ezt a témát :D (Am szívesen megcsinálom, mert én férfi lévén viszont annál inkább :D)

Sőt, ezzel lehet hogy kivételesen, az ezen anyagokat publikáló hsz erejéig visszatérnék a husz-os topikba, hadd örüljön BB-ke is egy kicsit :D

"Jó fiatal volt még itt, a hangja is furcsa volt."

Pedig nem olyan régi film ez, 2007es.

Ha igazán fiatalon akarod látni, akkor nézd meg A bambanő-t. Abban még csak 18 éves :D

Na az tényleg régen volt, még azelőtt hogy a Dark Angellel igazán köztudatba került volna a neve.

Bár am az a film se egy nagy szám, bár nem Jess tehet róla.

Vagy a Kéz őrület!-et, az is 1999-ben készült, és az állítólag nem rossz.

Am így néz ki bennük:

A bambanő-ben:

A Kéz őrület!-ben:

Előzmény: korovjov_100 (27)