Maitréja buddha Creative Commons License 2013.01.11 0 0 2390

Amerikai hülyék titkos élete

Anyám ne sirass ! És behuzott...

Először is a cim, ugyan tinik vannak benne, de krvra nem titkos élettel, ugyanis ha az egyik végén a városnak azt mondja valaki: prrrrr

mire beér suliba, ki van irva a falra: prrrrr

Aztán, a műfaj. Nem tudom mi.

Zanzásitva egy évad: szexeljünk? Szexelsz...Ő szexel? A szex...A szex? Ricky-t az apja farkalta gyerekkorában!!!! Akkor habos babbal szex? Igen, rózsaszin szex...eladom a csecsemőt a feketepiacon ! Ha eladod elharapom a torkod és leköplek a vérrel ! Akkor kék szexelés? Keresztény szex...Jézus szeret !Szeret? Ó jack szeret...etc.

Tehát a főcimnek megfelelően kisméhecskék, pc sen teherbe vert diáklányok, aztán bumm....egy akkora gyomros, lesel, aztán két rész és jön a deux ex machina és minden visszaáll.

Mindenki kitünő tanuló és gyakorló elmebeteg 12 es IQ val.

Szinészek: A maffiózós sausage king jó. Olyan emberi ember. De betették mellé a 2 broke girls ből azt a plasztikázott Gábor Zsazsa utánzatot,

komolyan, az a ribanc egy vágtató alien csordát seggre lökne és látni hogy nem műhülye, fullos.

A tinigárda meg...mindenkinek egy arca van és olyan öntudata, mintha függetlenségi nyilatkozatot tudna sz**ni.

Amy, a rekedt hangú főszereplő kislány...teljes évad ment el ugy, hogy csak azért néztem, mikor veri bele valaki azt az öntudatos amerikai pofáját a falba.

A kerekszemű latin kurva, aki vagy vonul mint Tina Turner, vagy a sarokban hüppög.

A szokásos pc barátok, a fülöp szigeteki haver, a japán havernő, a fekete pletykafészek, fehér nevelőapával, aztán a fekete öcsi a szőke bulának...

na, az egy tündér. Mindenki megdugja mint nyuszi a plüssmalacot, Los Angelestől Denverig leoboázik minden 70 nél fiatalabb farkat és utána megnyilatkozik, mint Krisztus a keresztfán, hogy a keresztények blablabla...és senki nem lövi szemen.

Egy normális gyerek van, azt mindenki szidja mint a bokrot, mekkora ganaj.

Az meg neveli a kölkét zokszó nélkül.

De egy dologra kiváló a sorozat, valamiért mindenki lassan, tagoltan beszél benne (ja, hát lehet, a célközönség miatt:P) igy az egész olyan, mint egy nyelvoktató dvd. Ráadásul WASP középosztálybeli amerikait nyomnak, semmi deviancia és tényleg olyan, mintha eredetileg nyelvtanulásra készült volna, csak kivágták a nyelvtan betéteket...az első részben elkezdődik egy mondat: Én szexeltem...ezt minden időben és személyben sulykolják és a 4 évad végére az lesz belőle: Én szexeltem 4 évvel ezelőtt, de nem bántam meg, mert csodálatos anya vagyok és barát.

Most ott hagytam abba, hogy mindenki egy szerencsétlen családanyába sulykolja (férje, lányai, ott héderező kábszeres buzi lotyó) hogy meleg.