Mortimer2 Creative Commons License 2013.01.09 0 0 40

Sziasztok!

Nemrég készültem el egy könyvemmel és azt találtam ki, hogy mivel itthon úgyis csak nyűg megpróbálni valamit kiadni, felposztolom az egészet facebook regény formájában a netre.

Úgy tervezem, hogy részleteiben (napi egy A5-ös oldal) teszem közzé, mivel szeretnék hozzá

készíteni illusztrációkat is, amennyit az időm enged. Ha jól számoltam, akkor ebben a tempóban

pont egy év múlva lenne vége.

A könyvről röviden:

Műfaja: URBAN FANTASY

Oldalszám: 153

Leütés szám: 513 425 /szóközökkel/

Leírás:

David Andrews egy egészen átlagosnak mondható fiú, aki Amerikában, Bramstone-ban lakik, középiskolába jár, ahol a football csapat egyik oszlopos tagja. Jó sportoló, kevésbé jó tanuló és igencsak a tanárok réme. Azon kívül, hogy korán elveszítette édesapját, semmi különösnek mondható dolog nem történt még vele…

…egészen addig, míg egy napon az osztálykiránduláson ki nem szökik éjjel a barátaival, hogy emlékezetessé tegyék az utolsó estét. A szóbeszédek szerint ugyanis hajdanán állt egy falu a közelben, ahol szörnyű, megmagyarázhatatlan dolgok történtek.

A legendákra, mára már csak egy régi, roskadozó templom emlékeztet, ami a közeli romos temető dombjának a tetején pihen.

Az biztos, hogy David ezt az éjszakát soha életében nem fogja elfelejteni, pedig a furcsa dolgok még csak a hazatérése után veszik kezdetüket…

Az oldal linkje, ha felkeltettem az érdeklődésedet:

http://www.facebook.com/pages/Mortimer/444001462332428

Szívesen várom azokat, akiket esetleg érdekel!

Köszönöm, hogy időt szakítottatok rám!