Engem sem. Term. elfogadom hogy nem akar, ez az ő döntése. Más kérdés, hogyha ezzel az elvével szakítana 1x azért sem haragudnék meg rá :D
"Bizonyára láthattam, mert a filmet régebben láttam, de nem maradt meg bennem, és hát az egy másodperc sem tul sok idő, hogy az ember alaposan át tanulmányozhassa:D"
Akkor tessék, itt a lehetőség ;D
Mondjuk nincs még az egy mp se, és az is csak oldalnézet, dehát ez van :)
Am "balesetből" (úgy értem véletlenül, és valszeg ők, mármint Jess, a rendező, a vágó, stb. akkor észre sem vették) van több villantása is filmekben, az egyikben pl. még nagyajkakat is villant. (Igen, azokról a nagyajkakról beszélek :) )
"Mindenképp szólok, de még nem leltem rá..egyébként megjelent a film magyarországon?"
Nem, tudtommal nem. Csak tévében adták 1x, vagy talán 2x (úgyhogy nekem tul.képpen még egy tv-rip is megfelelne).
"A napokban megnézem a "Ne hagyd magad Bill' című szöszenetet, arról van az a jó gif kép(ed) amikor békapja a srác újját:)) kiváncsi vagyok az alkotásra..."
Maga a film am sztem nem nagy szám, bár hozzáteszem én am sem rajongok a vígjátékokért. De persze azért nézd meg, lehet hogy neked meg bejön.
Am az a gif tényleg, annyira jó hogy az bizony nálam is elég volt ahhoz hogy érdekeljen az egész film :)
"Steven-el kapcsolatban, csak annyit, hogy te találkoztál ezzel a filmjével?:Eget verő szenzáció"
Nem, de utánanéztem. Ez nem klasszikus Seagal film, csak önmagát alakítja benne egy epizódszerep erejéig. (Nyilván ezért nem akadtam össze vele eddig.)