Prigradica Creative Commons License 2013.01.07 0 0 1930

A videót két éve készítettem, úgy tudom másoktól, hogy azóta kijavították a hidat, már nem hiányoznak deszkák.

Szerintem nézd meg mégegyszer ezt a biciklis videót, mert pl 9:30-nál jól látható, hogy le van szakadva az út (csak földdel van pótolva), ahogy írtam is. Ilyen volt több helyen ezen a szakaszon. Lehet, hogy a nyári szezonon kívül ennyire kihalt az út, de nyáron nem. Akkor tele van buszokkal, autókkal.

Megijjedni nem kell egyébként tőle, ha nem friss alföldi jogosítványod van, és nem fogsz lakókocsit húzni, akkor nyugodtan mehetsz erre. Most legalább tudod, hogy mi vár. Egyébként csak ez a viszonylag rövid szakasz ilyen durva, a többi már jól járható mindkét oldalon (azért a videón a biciklis jó sötét egy alak lehet, legalább is a bosnyákokról alkotott véleménye alapján. Montenegrót még csak szét sem lőtték, mégis Zabljak teljesen úgy néz ki, mintha szétbombázták volna. Meg lehet nézni a valóban háboró sújtotta bosnyák megfelelőjét, a Bjelasnicát. Ez utóbbi bizony szépen rendben van tartva és tele van új szállodával, apartmanházzal. Ennyit arról, melyik a balkán.)

Előzmény: Törölt nick (1929)