Maitréja buddha Creative Commons License 2013.01.06 0 0 2362

Nekem a nagyok mellett (Dexter, SoA etc.) van egy csomó töltelék sorozatom.

Az egyik, a Sectets of the American teen. amit nyelvtanuló sorozatként tisztelek, uis mindenki lassan, érthetően, középosztálybeli (tinitől- középkoruig)

pc. amerikait beszél benne, most előlépett fősorinak:))

Profi amugy, van egy alapötlet, jó szinészek ( a Kolbászkirályt annak idején imádtam  a Maffiozókban- a Maffiozókban mindenkit birtam :)néha egy egy 

kisebb gyomros (a gyerekmolesztáló sittes apa, aki el akarja adni a kölyköt) de nem lép tul egy keserédes habos keretet.

És ugyanazok az idegesitő, sztereotip nyavalygások, amik miatt vagy azt akarod, hogy menjen már át a ribancon egy század szuahéli lövészkatona, vagy 

mellbe rugnád még a szinész menedzserét is:)

De valahogy beszippantott (röhej) és addig darálom amég nem lesz valahogy vége...akarom tudni, mi lesz a sok kis köcsöggel :P

A másik a 2 Broke girls, a két csaj miatt.

Imádom azt a kis husit benne :)

New Girl

Ez a besamel nevű csaj vmi énekes, hogy mindig énekel ?

De mintha krétát csikorgatnának a palatáblán :(

Big bang... anyám,ezt hogy elbaszták pár év alatt :(

Pedig most jöttem rá, hogy Amy uaz a szinséznő aki annak idején (mindig néznem kellett, pedig akkor utáltam a sorozatokat) a Blossom c.

tini soriban játszott, szerintem nagyon helyesen.

Ja, tetszett még a NY- 22  első része, azóta se lelem a többit.

Van ez a másik NY os nyomozócsaj, nem ugrik be a cim, az viszont a 13 részig egyre erősebb lett.

Volt az a rész, mikor lementek vidékre egy kis szemtanut:) őrizni, az acélos volt.

Célszemély (PoI) az amugy már főbb vonal félig, a hollandul tudó killerkutya epic.

Van a Vegas DQ el, az viszont nem rossz és a SHIELD es Vic is benne van.

Ja...Tween Peaks.

Really ?

Mindenki nézte? Engem megölt, mert olyan emelt szintű mofo ds bitchet mint Laura Palmer... könyörgöm, hellboy egy kiscica hozzá.

Ki ölte meg? Ki nem akarta megölni ?

A másik, én csak pár részt, azt is a valami benzinkutas felesége miatt, de az utolsó részt megnéztem, valami szinpadon grasszáltak,

naaaa.....azért oda atomot kellett volna dobni, arra a falura.