Nekem a nagyok mellett (Dexter, SoA etc.) van egy csomó töltelék sorozatom.
Az egyik, a Sectets of the American teen. amit nyelvtanuló sorozatként tisztelek, uis mindenki lassan, érthetően, középosztálybeli (tinitől- középkoruig)
pc. amerikait beszél benne, most előlépett fősorinak:))
Profi amugy, van egy alapötlet, jó szinészek ( a Kolbászkirályt annak idején imádtam a Maffiozókban- a Maffiozókban mindenkit birtam :)néha egy egy
kisebb gyomros (a gyerekmolesztáló sittes apa, aki el akarja adni a kölyköt) de nem lép tul egy keserédes habos keretet.
És ugyanazok az idegesitő, sztereotip nyavalygások, amik miatt vagy azt akarod, hogy menjen már át a ribancon egy század szuahéli lövészkatona, vagy
mellbe rugnád még a szinész menedzserét is:)
De valahogy beszippantott (röhej) és addig darálom amég nem lesz valahogy vége...akarom tudni, mi lesz a sok kis köcsöggel :P
A másik a 2 Broke girls, a két csaj miatt.
Imádom azt a kis husit benne :)
New Girl
Ez a besamel nevű csaj vmi énekes, hogy mindig énekel ?
De mintha krétát csikorgatnának a palatáblán :(
Big bang... anyám,ezt hogy elbaszták pár év alatt :(
Pedig most jöttem rá, hogy Amy uaz a szinséznő aki annak idején (mindig néznem kellett, pedig akkor utáltam a sorozatokat) a Blossom c.
tini soriban játszott, szerintem nagyon helyesen.
Ja, tetszett még a NY- 22 első része, azóta se lelem a többit.
Van ez a másik NY os nyomozócsaj, nem ugrik be a cim, az viszont a 13 részig egyre erősebb lett.
Volt az a rész, mikor lementek vidékre egy kis szemtanut:) őrizni, az acélos volt.
Célszemély (PoI) az amugy már főbb vonal félig, a hollandul tudó killerkutya epic.
Van a Vegas DQ el, az viszont nem rossz és a SHIELD es Vic is benne van.
Ja...Tween Peaks.
Really ?
Mindenki nézte? Engem megölt, mert olyan emelt szintű mofo ds bitchet mint Laura Palmer... könyörgöm, hellboy egy kiscica hozzá.
Ki ölte meg? Ki nem akarta megölni ?
A másik, én csak pár részt, azt is a valami benzinkutas felesége miatt, de az utolsó részt megnéztem, valami szinpadon grasszáltak,
naaaa.....azért oda atomot kellett volna dobni, arra a falura.