Jurai Zsolt Creative Commons License 2013.01.06 0 0 3647

Sajna már elolvastam az első hozzászólásod, csak utána láttam a spoiler figyelmeztetésed, de semmi baj. Sejtettem, hogy Omnius lesz, mivel elolvastam a Dűne Homokférgei ajánlóját, és ott írnak a gondolkodó gépekről, és mivel a Dűne Vadászaiban a 200. oldal környékén járok, és ott Khrone már elkezdi bevezetni az Ixieken keresztül a gondolkodó gépek technológiáját. De azt nem gondoltam volna, hogy Erasmus is benne lesz. Eddig még nem olvastam a Dűne Legendái Trilógia befejező részét, a Corrini csatát, mert nem lehetett kapni, de most már újranyomták, és ha befejeztem a Dűne Vadászait, utána elolvasom azt, és végül a Dűne Homokférgeit, és ezzel lezárom a Dűne sorozatot részemről. Azt gondoltam a Corrini csatában elpusztítják Erasmust, de a hozzászólásod elolvasása után úgy tűnik mégsem. Egyébként a Corrini csatával szerettem volna folytatni ha lehet kapni, még a vaterán is rákerestem, de az egyetlen eladó nem általlott 10ezer Ft-ot kérni érte, annyit pedig nem ért meg, akkor inkább közbe iktattam a Dűne Vadászait. Omniusra utaló jel volt az is, hogy a Butleri Dzsihad kötetben Omnius fellövi saját maga másolatait a mélyűrbe, sejtettem, hogy ez több kötetre előre mutat, és hogy máshol is kifejlődnek a gondolkodó gépek.

Azt nem sejtettem, hogy a Tisztelet Matrónái kiszabadított tleilaxi nők. Ez érdekes! Jól lelőtted nekem a poént. :)

Azt semmiképpen ne mondjátok el ki az öregúr és hölgy aki a tachionhálót szövi a nem hajó köré. Bár már sejtem, de hagyjátok meg a jótékony homályt.

Előzmény: Juraviel.Ihuan.Bedvin (3645)