Poc2
2013.01.05
|
|
0 0
5420
|
Nem tudom melyik végét akarod forrasztani!
A karbi felőli végére csak óngubacsot tegyél,mert nem fogod tudni beakasztani.A másik végére 3-as anyát szoktam forrasztani,vagy egy küllő anyáját.Mindkét esetben megcsiszolom az anyát,majd 400-420fokra állítom a forrasztót,és jól átmelegítem vele.Forazstás közben pedig vastagon nyomom rá a friss ónt,mivel a magas hő miatt eltaknyosodik.A lényeg hogy átfollyon az anya belsején is,így nagy felületen tartja.A bowden végét belemárthatod forrasztó vízbe(sósav meg víz keveréke) is,ha nem sajnálod a páka hegyet. Ez megmarja a bowden felületét,könnyebben ragad az ón.De ez új bowdennél,ami nem olajos koszos nem szokott kelleni. |
Előzmény: Tilla 793 (5383)
|
|