Aztán a Daróci is megér egy misét. Szinte egy méter sincs ami ne egy gödör meg egy bucka lenne. Persze nincs olyan utca-út amiről ne lehetne elmonda. Nem úgy bezzeg azok ahol a rokonok, barátok laknak. Láttam olyan utcát valahol a Spar kis körforgó és az Töhötöm utca környékén talán a Taksony utca? ami olyan volt mint valami autósztráda. Nm tudom ki lakhat ott. És nyilván tud sok mindenki ilyenről. Mint Miskolcon az alporgármester úr utcája. Vagy a "nagyemberek" bérbeadott házainak utcája. Közpénzből szórják ezekre, mi meg fizetjük. Van bőr a pofájukon.
Kíváncsi lennék valahol fellelhető-e még a csatornázás projekt költségvetés tervezete. Vajon mennyi lett az út rendbetételére számítva? És hol van az? Mert amiről papolnak, az már úgy hangzik, hogy majd lesz út, ha társulás jön létre aztán majd a lakosok. Szép lesz ezt is megfinanszírozni.
Még emlékszem a múltra, mikor TMA aktív résztvevő volt a fórumon. Most meg az idióta hírleveleit kapjuk a "virágzó kertváros"-ról. Inkább sárváros. Aztán azóta a fórumok is ki lettek herélve. Amelyik fórum rázós volt az már mind el is tünt. Kinek volt érdeke hogy megszünjenek ezek?
A gyerekeim gyűlölik Érdet. Meg tudom őket érteni. Bár mondom nekik hogy választópolgárként beleszólhatnának Érd jövőjébe, aztán erre az a válasz kire lehet szavazni. A megválasztott azonnal elfelejti mit ígért és rögtön hülyének néz mindenkit. Már csak abba reménykedem, hogy mivel a hitelünket nem tudjuk fizetni elviszik a házunkat és akkor visszamegyünk a nagyvárosba. Könnyű lesz Érdet elfelejteni...
ÖregMackó