Igen, és be lehet burkolni a bojlert is, hogy még kisebb legyen a hővesztesége, meg munkanapokon le lehet kapcsolni nappal, hogy ne kapcsolgasson minden kézmosás után, csak éjjel, stb.
Ööööö, most nem tudom, latinul írtam az általad is olvasott 23. hsz-ban a következőket: "..., hogy mennyit fűt ténylegesen az tőlünk (HMV használati szokásainktól, takarékoskodásunktól) függ." Mint láthattad, tisztában vagyok vele, hogy a takarékoskodástól is függ, felesleges volt erre még külön felhívni a figyelmet. Sőt, annak is teljesen a tudatában vagyok, hogy van, aki kétliteres vizesflakonból is meg tud fürödni. Ez gyakorlat, nem tréfálok. Ha kérhetem, hagyjuk ezt a literezős, számolgatós dolgot! Maradjunk annyiban, hogy nem pazaroljuk a melegvizet. Alaposan és tisztességesen megfürdünk - legyen az akár valamivel több is mint 15 liter - ezért IS vettünk ilyen nagy bojlert. Természetesen nem állítom, hogy valamivel kevesebből nem lehet megfürödni, mielőtt ebbe valaki belekötne.
Mindegy. A december havi számláról meg majd úgyis kiderül, hogy mennyivel jövünk ki jobban, csak azért írtam ide, mert szerettem volna megosztani az élményemet és egy kérdésemre várok választ.
Az A2-es tarifáról valaki?