foveon Creative Commons License 2012.12.29 0 0 13788

sztem ne felejtsd el, en nem akarlak lebeszelni a tavmerosrol, csak nem art ha megnezel par slr-t is. az slr-eket altalaban meg is tudod tapizni, pl bemesz a soos-ba es van kiloszam kezedbe adjak, ha nem ertesz hozza elmagyarazzak. (raadasul az slr elonye a cserlehto obi)

tavmeros sokkal kevesebb van, japo az ritka zorkij az akad. mas kerdes hogy zorkijt sztem nem annyira nyero venni, mert az akkora mint egy zenit. japo gepet mondjuk lathatsz a kalvinon, ahogy csatoltam volt a kepet van egy canonet meg egy olympus. de talan az opticamban is akad.

amit meg mindig nem ertek hogy mit csinalsz a filmel. mondjuk a szinest elohivjak. es kersz rola papirt? mert ha szkenneltetni akarod az vagy nagyon draga vagy nagyon gagyi (pl amit cdre felirnak par szaz ft-ert az semmire nem jo, webre sem), max arra hogy elvegye a kedved. az olcso nega detto, az xar minoseg. a jo nega meg draga plusz a hivas. ff-ben sem olcsobb, raadasul azt jobb nem hivatni mert jo nem sul ki belole, azt csak hazilag erdemes. ahhoz meg kell a felszereles. es megint ott vagy hogy a kezedben a nega aztan hogyan tovabb? nem akarlak lebeszelni, epp ellenkezolge, de latni kell hogy elso korben nem a gepvasarlas lesz az igazi problem (hisz van ezer tipus, ha nem jon be valamelyik veszel masmilyet, nem nagy tetelek ma mar), hanem hogy mi lesz a leexponalt filmel.

Előzmény: BJJani (13786)