T25 Creative Commons License 2012.12.29 0 0 5140

nagyon egyszerü. sajnos már nincs meg mert oda adtam a pancsi blokokkal de meg próbálom le írni. én  egy 4,5 lovas tecumsek motoros fűnyíróról le szedtem a lendkereket a hozzá tratozó gyujtással és a kis indító motorral. elvittem a pancsi blokot meg a lendkereket egy esztergályoshoz nagyon minimálisat kivett  lendkerékből azt felfogattam a pancsi főtengelyére. de természetesen letakarítottam a eredeti gyújtást lendkereket. és a fűnyíró gytótekercsét egy kis darab lemezel felfogattam a blokkra. be állítottam 2.2-re az elő gyújtást és az ön indítót a karbival egyszintbe felcsavaroztam a blokra úgy hogy indításkor ráhúzta a lendkerék fogaskoszorújára a indító motor fogaskerekét  nekem rajta volt egy 12 voltos generátor és aksi. egy gomb nyomás már pöfögött is. én muszály voltam így megoldani mert teljesen tönkre ment a berúgó kar és tengelye. de mikor eladtam a trakit az uj tulaj azt kérte az eredeti gyújtással kell neki ezt akkor leszereltem és sokáig itt pakolásztam egy csomó pancsi alkatrésszel együt. de ha tudsz szerezni fűnyíró lendkereket meg a saját gyujtását és indító motorját akkor adja magát és simán össze tudod hozni.

Előzmény: sanya 1978 (5134)