T25 Creative Commons License 2012.12.27 0 0 4985

Pontosan? ez úgy kezdődött hogy kaptam egy trabit azt szétkaptam  a motorját váltóját felhasználtam  volt nagyon sok  vasam amiből megépítettem. A trabi váltóról egy zuk váltóra megy a hajtás 3/4-es láncon (amit azóta már fogaskerék hajtásra akarom átalakítani) tovább egy zuk rövidített hátsó hídra gardánnal. Az eleje trabant első agy benne hagyva a gardán csuklók mert az első hajtás is ki van építve csak egy kissebb difi kellene. a váz 100-as u vas 5 helyen merevítve. Kormánymű egy lada vagy skoda autóé. 12 voltos rendszer világítás duda hőfokmérő tőltés mérő generátor egy fiátbrava autóé. az ülése egy kiszuperált mtz traktoré. hidraulika t25 kistraktor vezértömbje mtz kormány szivatyú  két rövidre vágott munka henger hátul és egy elől front hidrauliknak .van hozzá egy 6 lapos fügesztett tárcsám egy kétfejes ekém egy 40cm mélyen dolgozó egy késes lazítóm egy fügesztett  pótkocsi egy hótoló egy  pótkocsi ami  3 írányba billent(majd ha lesz munkahenger alá) most le van csavarozva a plató ezzel van lefotózva . és a lényeg most építek hozzá egy 12 soros gabona vetőgépet.  ezzel a kis gépel két éve már 1.5 hektár villangós kertett mvelek. sajnos z a átkozott benzin ár ami nagyon szíven szúr.