Ha Kálig elküldték volna, mehetett volna utána sárgán a kör IC, 4-5 perc alatt nehezen van meg a két térköz. Helyes hogy elküldték, Kálon az egrinek kitérőbe kellett volna járni, közben ott a s*ggében az IC... ez hülyeség. 2-3 perc ment volna még a kör IC-re is, az egrivel pedig nem nyertél volna semmit a plusz kitérőzéssel.
Az egri várt Füzesabonyban rá 5 percet meg utána még 4-et a térköz miatt. Ha elment volna Kálig nem előzhette volna a kör-IC helytelenbe? Egyébként az Elvira szerint még az utána menő regionális vonat is előbb hagyta el Kált, mint az egri IC, úgyhogy lehet ott valami más probléma is volt...
Az egészben nekem az a furcsa, hogy van egy vonat, aminek 20 perc késése van, annak már úgyis "szinte mindegy", hogy kap -e még 5-öt vagy nem (ültem már olyan vonaton, amit így kezeltek), ehelyett egy tök pontos vonatból ami papíron IC csinálnak 25 percet a Keletire. (tudom, hogy elvileg a kör-IC-s vezér is siet, mert jön vissza meg a gép is).
FELTÉVE, HOGY TÉNYLEG EMIATT VÁRT ÉS NEM MÁS MŰSZAKI HIBA MIATT!
Dehogy. Csatlakozásra nem vár - elvileg.
Én is ezt gondoltam, de a mai világban már nem lehet tudni :)
Ja, az 541-et érdemes lesz figyelni, mert a Vércsének 16 perc késése van, elvileg egyszerre érnek Füzesabonyba :-S