Macilaci197 Creative Commons License 2012.12.25 0 0 11967

Üdv mindenkinek!

Engem tegnap (24-én!!!!), amikor a Törökbálinti úton - Törökbálint irányába haladva - elértük a Szövő utcai / Folyondár utcai kereszteződést, eltalált jobbról egy autós (Folyondár utca felől), aki nem vette figyelembe a STOP táblát, ami megállásra kötelezi! A "szokásos" helyre, a Szövő utca és Törökbálinti út közti elég meredek kis utcácskába taszította le az autónkat. Éppen a kis névtelen utcácska közepén szánkázott le az autó, ez volt a szerencse. Ha kicsivel tovább kerül az autónk eleje, akkor a korláton felakadva borulunk, az tuti. Kb. 35-40-el jöttem, kb. mint amennyivel (érzésre) oldalról belém jöttek, és már nem tudtam elkerülni a balesetet. "Szerencsére" a másik fél elismerte a felelősséget, de a kár attól még kár marad.

Vajon mikor lesz itt lámpa felszerelve? Azt hallottam az ott lakóktól, hogy ha meglesz a 8 halálos áldozatot követelő baleset, akkor lesz lámpa. Eddig "csak" 2 volt, és csak a karácsonyi angyaloknak köszönhető, hogy tegnap nem növekedett 1-2-3 fővel (2 kicsi gyermekemmel utaztunk). Az autónk persze totálkáros lett, és így nagyszülőkhöz utazás, igazi karácsonyozás helyett itthon maradunk és örülünk, hogy senkinek nem történt baja.

Ezentúl karácsonykor csak séta lesz, autózás biztosan nem... :-(

U.i.: valaki nem tudja, hogy hogyan lehet a térfigyelő kamera felvételét elkérni? Kitől, hol? (Ugyanis az említett helyen van térfigyelő kamera)