gye
2012.12.23
|
|
0 0
2957
|
Sziasztok!
Van egy B6-os 2008-as Passat-om. Egy RCD 310 van benne. Szeretnék egy ennél jóval többet tudó fejegységet, és az RNS 510-re gondoltam.
Lenne egy-két kérdésem, előre is hálás vagyok, ha valaki fel tudja kapcsolni a villanyt a fejemben. :)
- Az RNS 510 elvileg képes bluetooth kapcsolaton keresztül telefont kezelni, de valamiért az az érzésem, hogy önmagában még nem fog tudni kommunikálni az iPhone-ommal és kihangosítani azt. Létezik, hogy kell még hozzá venni további kütyüket? (Láttam egy korábbi hozzászólásban, hogy valaki 100.000-ért ajánlott bluetooth kihangosító rendszert, ez korlátozottan lenne csak szimpatikus megoldás. :) )
- Parkradar nincs a kocsiban, nem is hiányzik, csak a hátsójára vonatkozó, mivel limuzin, és nem látom a végét. Az RNS 510 ugye kezel tolatókamerát, sebváltóval vezérelt automatikus kapcsolással. Milyen árkategória egy ilyen kamera, és kell-e a kamerán (és a bekábelezési költségen) kívül valamire számítani ebben az esetben?
- Hogy érdemes egy ilyen RNS 510-hez hozzájutni? Ebay-en néztem, de úgy általában minimum két kiló körül kerülgetnek, nincs ennél olcsóbb?
- Érdemes-e esetleg másban gondolkodni, pl. az ebben a topic-ban ajánlott Blaupunkt New York 800?
Elnézést, ha esetleg ezek a kérdések meg lettek volna már korábban válaszolva, próbáltam olvasgatni visszafelé, de az egészt topic-ot azért nem tudom elolvasni. :)
Köszi.
Gy. |
|