anyabanya
2012.12.22
|
|
0 0
5532
|
akkoriban én is nagyon féltem, hogy sok lesz a gyogyszerekből, hiszen kezdtem novemberben egy felfázással és ami abból jön, azátn december legelején jött az influenza, akkoriban volt ez a madárifnluenzás téboly és abból nem tudtam kijönni, de röntgenre nem engedtek és jöttek az antibiotikum egyike, aztán még 4 féle, és az hamar egyértelmü volt, hogy komolyabban felülferztözödtem és mellhártya tüdö is érintett igy aztán egyre erösebb antibigyot adtak és azért az is igaz, hogy folyamatosan olvasott a dokim mindenféle háttértanyagot, hogy lehet-e vagy sem...karácsony elött elküldött a tüdögyógyászatra és ott az inhalálást is adtak és mivel naponta többször kellett a gépet használni és mivel a doki szerint ennek hiányába be kell feküdni, ezért vettem egy gépet és tényleg sokat segitett
viszont tény, hogy ettől kezdve volt bennem félsz a szülésig, pedig a dokim nyugtatott végig, de annyi mindent hall az amber és azért egy kisember olyan kicsi és törékeny, persze, hogy féltem...de Sári tényleg csudaszép volt, de az is igaz, hogy kb 1 kiloval kissebb, mint a tesok voltak... |
Előzmény: 1895 (5531)
|
|