Nagy valószínűséggel, igazad van és tényleg lesz@rják, hogy én mit és hová írkáltam. viszont a kéknek is sikerült így felnyitni a szemét és ezen keresztül a sajtónak. Ez volt a lényeg.
De ez nem változtat azon, hogy én mindent megtettem, ami lehetőségeimből kitelt. Még idejében ( szeptemberben ) elkezdtem orrba - szájba leírni, hogy a muzeálisokra vonatkozó törvényi szabályozás már kihirdetett változása milyen elkeserítő helyzetet fog teremteni.
Mivel nem lehetett előre tudni azt, hogy vissza fogják szívni, ezért fontos volt leírni, terjeszteni azt, hogy tökártatlan emberekből miért lesz "bűnöző", ha nem tudják értelmezni ezt a változást.
Így aztán, te is megértetted végül, hogy a visszaszívott jogszabály változás igenis lőfegyvert fabrikált volna több 10.000 darab, eddig engedélymentes fegyverből.
Az meg végül is nem számít, hogy te megpróbálod, sokadszor úgy beállítani, mintha én kívántam volna, ennek a változásnak a következményeit.
Felnőtt ember vagy, arra vagy irigy akire akarsz és azt gyűlölheted, akit akarsz.
Szíved joga.