islamorada Creative Commons License 2012.12.21 0 0 2151

Igen, erre gondoltam! Valami eszmeletlenul szep! Amiota ezt a kepet lattam azota csak az lebeg a szemem elott hogy  nekem is ilyen legyen. Amit a banan akar azt meg fogja kapni tolem de ilyen legyen! A kertem kulonbozo reszere akarok ilyet tenni mert napfenyem keves van, virag alig el meg de a banan az virult az arnyekos helyen is. Egyelore ezek a hatso kertben vannak, majd jovore akarok "feltunoskodni", / hehehe/ azzal hogy az utca feloli kertbe is ultetek......Ha nagyobbra hagyom a torzset vagasnal akkor azt hogyan burkoljam? Hiszen arra mar nem tudok szorni fakerget! Eleg ha esetleg buborekos plesztiket rakok ra tobbet a becsomnagolasnal? Egyebkent iden a bananom 5-6 meterre nott, csoportban de persze messze nem akkorara mint a tied. Megis, barki belepett az udvarba abban megallt a levego amikor meglatta, plane hogy mondtam hogy kinnt el! Van ket kinntlako meg fiatal palmam, burokban, gyonyoruek. Az egesz kertem nagyon szep es ezt foleg a bananoknak koszonhetem.

Amikor eloszor lattam a tieidet egyszeruen elhinni sem akartam hogy letezik ekkora bananlevel! Alig varom a tavaszt. Alig 3 honap, ez mar tenyleg nem sok!

Előzmény: petronika (2150)