Sziasztok!
Ugy latom, hogy van koztetek jo par ember aki nem csak kepen latott kistrakit (mint en), hanem evek ota hasznalja a sajatjat.
En nem csak a forumon vagyok uj, hanem a gazdalkodasban is. Sajnos itt korulottem mindenkinek sok millios gepparkja van es hiaba mondom nekik, hogy en nem engedhetek meg magamnak tobb millios traktorokat es szerintem a kis haztajimhoz folosleges is lenne. Mindenki korulottem le akar beszelni a hazi keszitesu kis traktorrol, mert allitasuk szerint gyengek, sokat fogyasztanak es allandoan baj van veluk.....( mivel ok soha nem hasznaltak ilyeneket ezert nem igazan tudok adni a velemenyukre)
Nekem eke, borona es potkocsi az amire kellene egy kis gep. Igazsag szerint anyagilag sem engedhetnek meg magamnak gyari traktort, de valamiert jobban is vonzanak ezek a kis otthon barkacsolt gepek.
Nem akarok en pontos adatokat senkitol, csak hozzavetolegesen milyen koltseggel lehet altalatok hasznalt gepet fentartani? Nyilvan mindenki masra hasznalja es maskeppe is, meg kulonbozo meretu, minosegu teruleten. Nekem az is jo ha a sajat eletetekbol vett peldakbol megosztanatok velem parat. Nektek hogy jottek be a gepeitek....
Masreszrol, ha van koztetek olyan aki meg szeretne valni egy olyan trakitol, ami valoban egyben van es munkara is foghato, akkor azt is szivesen megneznem, mert minel hamarabb kellene vennem.
Valszaitokat elore is koszonom!
Peter