borzassün Creative Commons License 2012.12.19 0 0 11965

csak tájékoztatásként említeném,már nagyon régen van egy megállni tilos KRESZ tábla a Szajkó utában a fehérvári útról bekanyarodást követően. Így ezt nem lehet mostanságra ráfogni(mint érdi ezt már rég óta tudom és állítom,mert gyakran megyek a jelzett postára).

A másik oldalon valóban egy magas padkakiépítésű  rész van,de az nem parkolónak készült,mert a Vízművek területe.

Amúgy meg ha jól tudom egyáltalán az országban egyetlen posta intézmény előtt sem nagyon szabad csak úgy parkolni,kifejezetten azért,mert olyan intézmény(postabiztonsági vezető megfogalmazása).

Az, hogy a Szajkó utcában a lusta polgárok a tábla tíltó hatálya ellenére megállnak,sőtt szembe forgalommal is megállnak,az ....hát igen minősíti magát a polgárt főként vezetői engedéllyel rendelkező autósokat, az, hogy valaki meg néhány lépést lusta megtenni a posta épületéig a környező parkoló helyekről,amikben mindenféle tilalom nélkül lehet megállni,na az meg magát az ember lustaságát és minőségét méri meg.A környező parkoló lehet, a Vízművek parkolója, a Fehérvári úton a Szajkó utca előtt elhelyezkedő nagyobb terület, vagy a Fehérvári úton akár a vízmű előtti útszakasz, vagy a Skoda előtti útszakasz stb. Hiszen egy ijyen gyodálatosan "virágzó kertváros" friss levegőjén pár métert sétálás minden polgárnak csak gyönyörűséget kell, hogy jelentsen. A városi nagyok is így gondolják,tehát eszmei futtatásukat plántáltam tovább. ha esetleg az ezzel nem egyetértés merülne fel, hát kéretik azokat szidni. 

Előzmény: rámenős (11964)