Tisztelt T SZEREL
Ha jól hiszem te vagy a Roland Jv-t áruló ember. A wersi normál midi kimenetet használ,ha felnyitod a készüléket a bal szélén/ elöről nézve / megtalálod azt a panelt aki felelös a MIDI komunikációért no ez elszokot romlani A drawbar nem valós idejü a /magyarul real time/ vagyis amikor huzogatsz csak a következő billentyű lenyomásakor aktivizálodik. Alsó, felső , pedál-ra programozható a drawbar beállitás a 2db drawbar gomb lenyomás után. Ha nem rögzül a benne lakó 5514 es sztatikus RAM már nem ram , de akkor hangokat sem tudsz elmenteni . Az alaplapi akkumlátor 3,5 voltos feszültsége ha nincs meg akkor azt okosan kiirja
/magyarul hogy battery low/ , de feszültség vesztés, ram hiba esetén sem programozható a drawbar .
A kiséret, a dobgép /balra lent azt hiszem cx3/ mükszik??
Na de a távgyógyitás szakma ugy hogy inkább ....
Más
Mit néz a Magyar vasárnap este ha nem a Xfaktort, és mit lát ? Thube ABCDE orgonáját Pressel Gáborral.
tetszett hgy milyen pedáns ember, mert a szám végén még le is porolta a felső billentyüt , de lehet hogy
a számhoz tartozott Külön kiemelném hogy Tóth Gabi az uj image-vel, és hátsó fertájával illette a hangszert
ami szerintem érték növelő. A lesliket ugyan kerestem /kettöt hallottam / de nem fért bele a szinpadképbe
http://www.youtube.com/watch?v=69s9lgIVBt0