lui144 Creative Commons License 2012.12.15 0 0 226

Az lenne a problémám, hogy a régebben vett és most is használt Motorola V1100 mobiltelefonomnak, hogy ha fényképezni akarok vele, akkor csíkos, szürkés, oldalt zöldes képet ad a kijelző. VGA felbontásra állítva a külsőt. 1,3MPx-re állítva pedig fekete, baloldalon lila csíkkal és zöld pontokkal és néhány helyen csíkokkal. Mind a belső, mind a külső kamerája csíkos pontos, Egyszer-kétszer meg semmilyen képet nem ad. Sem a külső. Sem a belső kamerája. Ha van kép és lefényképezek vele valamit, akkor a kereső az exponálás után is működik. Csak a mentés után nem. A mentett kép is olyan, amit a kijelzőn látok. Videófelvételnél is ugyanez a helyzet annyi különbséggel, hogy a videót nem veszi fel. Mivel képet, meg egy felvett rövid videót nem tudok mellékelni, így csak elmondani tudom azt amit látok. Kérdés: Mi lehet a probléma, ami miatt ezeket a problémákat okozza a telefon? Meg lehet javítani? Mi lehet a hibája? Ha meg lehet javítani, akkor mennyibe kerülne? A problémát a mai nap csinálta először. Jó lenne, ha meg tudnák csinálni, kerül amibe kerül, de én ezt a telefont én nem szívesen cserélem le, mert én ezt a telefont nagyon szeretem az igen hosszú 5 napos készenléti ideje miatt amit egyik mostani telefon sem tud.